Zaskočte na polední menu

Dnešní tip " Filet ze pstruha podávaný na čerstvé zelenině s jogurto-citrónovým dresinkem "

Kuchař má už plotnu rozpálenou do ruda, talíře se z police jen lesknou a čekají na svou chvíli. Jako již tradičně každý všední den připravujeme polední menu obsahující čtyři hlavní jídla a polévku. Dnes kuchař připravil "Hovězí vývar s těstovinou" dále pak je na výběr:

1) Masové rizoto, červená řepa    95 Kč

2) Kuřecí steak na máslové zelenině, šťouchaný brambor  95 Kč

3) Uzená krkovice, červené zelí, špekový knedlík    95 Kč                

4) Filet ze pstruha podávaný na čerstvé zelenině s jogurto-citrónovým dresinkem  145 Kč    

Penzion & Drink Club Restaurant

Bratří Štefanů 1129/44 Hradec Králové 500 03


Restaurace a bar:

Tomáš Jirků +420 605 463 936


Ubytování:

Jiří Zadrobílek +420 602 336 724

0 zobrazení

Provozovatel:

Restaurace

ADZAPA s.r.o.

Bratří Štefanů  807/36,

Slezské Předměstí,

500 03 Hradec Králové

IČ:28828216

Ubytování

ADZAPA s.r.o.

Bratří Štefanů  807/36,

Slezské Předměstí,

500 03 Hradec Králové

IČ:28828216

Následujte nás
  • White Twitter Icon
  • White Facebook Icon

Provoz restaurace

Pondělí 

Úterý

Středa

Čtvrtek

Pátek

Sobota

Neděle

14:00 - 23:00

09:00 - 23:00

09:00 - 23:00

09:00 - 23:00

09:00 - 23:00

11:00 - 23:00

ZAVÍRACÍ DEN

Provoz kuchyně

Pondělí 

Úterý

Středa

Čtvrtek

Pátek

Sobota

Neděle

ZAVÍRACÍ DEN

10:30 - 21:00

10:30 - 21:00

10:30 - 21:00

10:30 - 22:30

11:00 - 22:30

ZAVÍRACÍ DEN

Ubytování:
Jiří Zadrobílek
+420 602 336 724

jizapa@seznam.cz

Restaurace a bar:

ADZAPA s.r.o.

Bratří Štefanů  1129/44,

Slezské Předměstí,

500 03 Hradec Králové

IČ:28828216

lo.png

© 2019 Penzion & Drink Club Restaurant