Zaskočte na polední menu

Dnešní tip " Filet ze pstruha podávaný na čerstvé zelenině s jogurto-citrónovým dresinkem "

Kuchař má už plotnu rozpálenou do ruda, talíře se z police jen lesknou a čekají na svou chvíli. Jako již tradičně každý všední den připravujeme polední menu obsahující čtyři hlavní jídla a polévku. Dnes kuchař připravil "Hovězí vývar s těstovinou" dále pak je na výběr:

1) Masové rizoto, červená řepa    95 Kč

2) Kuřecí steak na máslové zelenině, šťouchaný brambor  95 Kč

3) Uzená krkovice, červené zelí, špekový knedlík    95 Kč                

4) Filet ze pstruha podávaný na čerstvé zelenině s jogurto-citrónovým dresinkem  145 Kč    

Penzion & Drink Club Restaurant

Bratří Štefanů 1129/44 Hradec Králové 500 03


Restaurace a bar:

Tomáš Jirků +420 605 463 936


Ubytování:

Jiří Zadrobílek +420 602 336 724

18 zobrazení

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše