Trénink na štědrovečerní obžerství

Dnešní tip z poledního menu zní jasně " Vepřový řízek, vařený brambor, kyselá okurka". Přijďte si k nám potrénovat na štědrovečerní večeři pořádným vepřovým řízkem.


A co tentokrát říká naše Wikipedie? No moc toho nevypátrala. " Řízek je plátek masa, který je změkčen naklepáním paličkou (případně uválen válečkem apod.), jakož i název pokrmu z tohoto masa připraveného. Jako pokrm může být obalený v trojobalu nebo bez obalu, tzv. přírodní řízek. Nejčastěji se používá maso vepřové nebo kuřecí, někdy i telecí. "

Dnešní polední menu:


Polévka - Staročeský oukrop


1) Chalupářská směs s dušenou rýží  95 Kč          

2) Vepřový řízek, vařený brambor, kyselá okurka  95 Kč  

3) Pečená plec špikovaná česnekem, dušený špenát, houskový knedlík  95 Kč           

4) Steak z vepřové krkovice na fazolkách, pečená brambora s česnekovým dipem 145 Kč


Přejeme hezký den


Penzion & Drink Club Restaurant

Bratří Štefanů 1129/44 Hradec Králové 500 03


Restaurace a bar:

Tomáš Jirků +420 605 463 936


Ubytování:

Jiří Zadrobílek +420 602 336 724



A něco pro pobavení :-)


28 zobrazení

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše