Dnešní tip z poledního menu zní jasně " Vepřový řízek, vařený brambor, kyselá okurka". Přijďte si k nám potrénovat na štědrovečerní večeři pořádným vepřovým řízkem.
A co tentokrát říká naše Wikipedie? No moc toho nevypátrala. " Řízek je plátek masa, který je změkčen naklepáním paličkou (případně uválen válečkem apod.), jakož i název pokrmu z tohoto masa připraveného. Jako pokrm může být obalený v trojobalu nebo bez obalu, tzv. přírodní řízek. Nejčastěji se používá maso vepřové nebo kuřecí, někdy i telecí. "

Dnešní polední menu:
Polévka - Staročeský oukrop
1) Chalupářská směs s dušenou rýží 95 Kč
2) Vepřový řízek, vařený brambor, kyselá okurka 95 Kč
3) Pečená plec špikovaná česnekem, dušený špenát, houskový knedlík 95 Kč
4) Steak z vepřové krkovice na fazolkách, pečená brambora s česnekovým dipem 145 Kč
Přejeme hezký den
Penzion & Drink Club Restaurant
Bratří Štefanů 1129/44 Hradec Králové 500 03
Restaurace a bar:
Tomáš Jirků +420 605 463 936
Ubytování:
Jiří Zadrobílek +420 602 336 724
A něco pro pobavení :-)