TAJEMSTVÍ CHUTI PILSNER URQUELL

Tajemství unikátního postupu vaření piva Pilsner Urquell si předáváme z generace na generaci již od první várky z roku 1842. Za výslednou chuť ale vděčíme také těm nejlepším surovinám.



JEMNÁ CHUŤ DÍKY PLZEŇSKÉ VODĚ

Základem našeho piva je měkká plzeňská voda, která má díky svému nízkému obsahu minerálů ideální pivovarské vlastnosti, a proto dodává našemu pivu unikátní jemnou chuť.

ZLATÁ BARVA DÍKY VLASTNÍMU SLADU

Pro pivo Pilsner Urquell používáme vlastní slad, který si sami vyrábíme z těch nejvybranějších odrůd českého a moravského jarního dvouřadého ječmene.

KARAMELOVÁ CHUŤ DÍKY TROJITÉMU RMUTOVÁNÍ

Při rmutování vaříme slad s vodou v měděných varnách nad otevřeným plamenem. Tento unikátní postup opakujeme hned třikrát a díky tomu získává naše pivo charakteristickou vůni sladových zrn a vyváženou karamelovou chuť.

JEMNÁ HOŘKOST DÍKY ŽATECKÉMU CHMELU

Pro naše pivo používáme výhradně Žatecký poloraný červeňák, který našemu pivu dodává jemnou hořkost a nádherné chmelové aroma.



8 zobrazení

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše