Kuchař už se Vás nemůže dočkat, ohně po kuchyni létají od rána

Dnes máme skvělý tip " Hovězí na rozmarýnu a červeném víně " Zajděte k nám na oběd. Každý všední den POLEDNÍ MENU - výběr ze čtyř jídel, vždy připravovaných z čerstvých surovin. Těšíme se na Vás.

Dnešní menu:


Polévka: Gulášová

1) Kuřecí medailonky s rokfórovou omáčkou, pečené brambory

2) Smažená vepřová játra, vařené brambory, tatarská omáčka       

3) Hovězí na rozmarýnu a červeném víně, vařený brambor    

4) Filet ze pstruha podávaný na čerstvé zelenině s jogurto-citrónovým dresinkem       


Penzion & Drink Club Restaurant

Bratří Štefanů 1129/44 Hradec Králové 500 03


Restaurace a bar:

Tomáš Jirků +420 605 463 936


Ubytování:

Jiří Zadrobílek +420 602 336 724    

6 zobrazení

Provozovatel:

Restaurace

ADZAPA s.r.o.

Bratří Štefanů  807/36,

Slezské Předměstí,

500 03 Hradec Králové

IČ:28828216

Ubytování

ADZAPA s.r.o.

Bratří Štefanů  807/36,

Slezské Předměstí,

500 03 Hradec Králové

IČ:28828216

Následujte nás
  • White Twitter Icon
  • White Facebook Icon

Provoz restaurace

Pondělí 

Úterý

Středa

Čtvrtek

Pátek

Sobota

Neděle

14:00 - 23:00

09:00 - 23:00

09:00 - 23:00

09:00 - 23:00

09:00 - 23:00

11:00 - 23:00

ZAVÍRACÍ DEN

Provoz kuchyně

Pondělí 

Úterý

Středa

Čtvrtek

Pátek

Sobota

Neděle

ZAVÍRACÍ DEN

10:30 - 21:00

10:30 - 21:00

10:30 - 21:00

10:30 - 22:30

11:00 - 22:30

ZAVÍRACÍ DEN

Ubytování:
Jiří Zadrobílek
+420 602 336 724

jizapa@seznam.cz

Restaurace a bar:

ADZAPA s.r.o.

Bratří Štefanů  1129/44,

Slezské Předměstí,

500 03 Hradec Králové

IČ:28828216

lo.png

© 2019 Penzion & Drink Club Restaurant