Kuchař už se Vás nemůže dočkat, ohně po kuchyni létají od rána

Dnes máme skvělý tip " Hovězí na rozmarýnu a červeném víně " Zajděte k nám na oběd. Každý všední den POLEDNÍ MENU - výběr ze čtyř jídel, vždy připravovaných z čerstvých surovin. Těšíme se na Vás.

Dnešní menu:


Polévka: Gulášová

1) Kuřecí medailonky s rokfórovou omáčkou, pečené brambory

2) Smažená vepřová játra, vařené brambory, tatarská omáčka       

3) Hovězí na rozmarýnu a červeném víně, vařený brambor    

4) Filet ze pstruha podávaný na čerstvé zelenině s jogurto-citrónovým dresinkem       


Penzion & Drink Club Restaurant

Bratří Štefanů 1129/44 Hradec Králové 500 03


Restaurace a bar:

Tomáš Jirků +420 605 463 936


Ubytování:

Jiří Zadrobílek +420 602 336 724    

6 zobrazení

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše