Tradiční nabídka poledního menu s výběrem ze čtyř hlavních jídel a polévky. Dnešní tip je "
Plněný losos listovým špenátem, opečený brambor". A co říká o této skvělé rybě naše moudrá Wikipedie?
Losos je český rodový název pro několik druhů lososovitých ryb z rodů Salmo a Oncorhynchus.
Rod Salmo a Oncorhynchus neodpovídá plně českému pojmenování losos, protože zahrnuje i druhy, které nesou české názvy pstruh, např. Oncorhynchus mykiss – pstruh duhový nebo Salmo trutta – pstruh obecný.

Dnešní menu 14.1.2019
Polévka:
Krupicová s vejcem
1) Halušky se zelím a uzeným masem
2) Vepřová kotleta se zapečeným hermelínem, hranolky
3) Smažený sýr se šunkou, vařený brambor, tatarská omáčka
4) Plněný losos listovým špenátem, opečený brambor
Přejeme hezký den
Penzion & Drink Club Restaurant
Bratří Štefanů 1129/44
Hradec Králové 500 03
Restaurace a bar:
Tomáš Jirků +420 605 463 936
Ubytování: