Je libo losos?

Tradiční nabídka poledního menu s výběrem ze čtyř hlavních jídel a polévky. Dnešní tip je "

Plněný losos listovým špenátem, opečený brambor". A co říká o této skvělé rybě naše moudrá Wikipedie?

Losos je český rodový název pro několik druhů lososovitých ryb z rodů Salmo a Oncorhynchus.

Rod Salmo a Oncorhynchus neodpovídá plně českému pojmenování losos, protože zahrnuje i druhy, které nesou české názvy pstruh, např. Oncorhynchus mykiss – pstruh duhový nebo Salmo trutta – pstruh obecný.

Dnešní menu 14.1.2019


Polévka:

Krupicová s vejcem


1) Halušky se zelím a uzeným masem

2) Vepřová kotleta se zapečeným hermelínem, hranolky            

3) Smažený sýr se šunkou, vařený brambor, tatarská omáčka                          

4) Plněný losos listovým špenátem, opečený brambor


Přejeme hezký den


Penzion & Drink Club Restaurant

Bratří Štefanů 1129/44

Hradec Králové 500 03


Restaurace a bar:

Tomáš Jirků +420 605 463 936


Ubytování:

Jiří Zadrobílek +420 602 336 724

0 zobrazení

Provozovatel:

Restaurace

ADZAPA s.r.o.

Bratří Štefanů  807/36,

Slezské Předměstí,

500 03 Hradec Králové

IČ:28828216

Ubytování

ADZAPA s.r.o.

Bratří Štefanů  807/36,

Slezské Předměstí,

500 03 Hradec Králové

IČ:28828216

Následujte nás
  • White Twitter Icon
  • White Facebook Icon

Provoz restaurace

Pondělí 

Úterý

Středa

Čtvrtek

Pátek

Sobota

Neděle

07:45 - 23:00

07:45 - 23:00

07:45 - 23:00

07:45 - 23:00

07:45 - 00:00

09:00 - 00:00

10:00 - 22:00

Ubytování:
Jiří Zadrobílek
+420 602 336 724

jizapa@seznam.cz

Restaurace a bar:

ADZAPA s.r.o.

Bratří Štefanů  1129/44,

Slezské Předměstí,

500 03 Hradec Králové

IČ:28828216

lo.png

© 2019 Penzion & Drink Club Restaurant