Je libo losos?

Tradiční nabídka poledního menu s výběrem ze čtyř hlavních jídel a polévky. Dnešní tip je "

Plněný losos listovým špenátem, opečený brambor". A co říká o této skvělé rybě naše moudrá Wikipedie?

Losos je český rodový název pro několik druhů lososovitých ryb z rodů Salmo a Oncorhynchus.

Rod Salmo a Oncorhynchus neodpovídá plně českému pojmenování losos, protože zahrnuje i druhy, které nesou české názvy pstruh, např. Oncorhynchus mykiss – pstruh duhový nebo Salmo trutta – pstruh obecný.

Dnešní menu 14.1.2019


Polévka:

Krupicová s vejcem


1) Halušky se zelím a uzeným masem

2) Vepřová kotleta se zapečeným hermelínem, hranolky            

3) Smažený sýr se šunkou, vařený brambor, tatarská omáčka                          

4) Plněný losos listovým špenátem, opečený brambor


Přejeme hezký den


Penzion & Drink Club Restaurant

Bratří Štefanů 1129/44

Hradec Králové 500 03


Restaurace a bar:

Tomáš Jirků +420 605 463 936


Ubytování:

Jiří Zadrobílek +420 602 336 724

5 zobrazení

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše