Dnešní tip: pstruh

Zajděte k nám na oběd. Tradičně je naše polední menu tvořeno ze čtyř hlavních jídel a polévky. Náš tip na dnešek je " Pstruh na zeleninovém lůžku, opečený brambor".

A co říká o pstruhovi naše moudrá Wikipedie?

Pstruh je český rodový název pro několik druhů lososovitých ryb z rodů Salmo a Oncorhynchus. Jsou to štíhlé dravé ryby žijící v horních částech toků (pstruhové pásmo), vyžadují totiž chladnější vodu s vyšším obsahem kyslíku. Je rozšířen ve vodách celé Evropy.

Dnešní menu


Hovězí vývar s kapáním

1) Smažená niva, vařený brambor, tatarská omáčka                  

2) Vepřová kotleta s dušenou zeleninou, opečený brambor                  

3) Hrachová kaše s uzenou krkovicí, kyselá okurka                          

4) Pstruh na zeleninovém lůžku, opečený brambor   


Přejeme hezký den

9 zobrazení

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše