Dnešní tip: pstruh

Zajděte k nám na oběd. Tradičně je naše polední menu tvořeno ze čtyř hlavních jídel a polévky. Náš tip na dnešek je " Pstruh na zeleninovém lůžku, opečený brambor".

A co říká o pstruhovi naše moudrá Wikipedie?

Pstruh je český rodový název pro několik druhů lososovitých ryb z rodů Salmo a Oncorhynchus. Jsou to štíhlé dravé ryby žijící v horních částech toků (pstruhové pásmo), vyžadují totiž chladnější vodu s vyšším obsahem kyslíku. Je rozšířen ve vodách celé Evropy.

Dnešní menu


Hovězí vývar s kapáním

1) Smažená niva, vařený brambor, tatarská omáčka                  

2) Vepřová kotleta s dušenou zeleninou, opečený brambor                  

3) Hrachová kaše s uzenou krkovicí, kyselá okurka                          

4) Pstruh na zeleninovém lůžku, opečený brambor   


Přejeme hezký den

9 zobrazení

Provozovatel:

Restaurace

ADZAPA s.r.o.

Bratří Štefanů  807/36,

Slezské Předměstí,

500 03 Hradec Králové

IČ:28828216

Ubytování

ADZAPA s.r.o.

Bratří Štefanů  807/36,

Slezské Předměstí,

500 03 Hradec Králové

IČ:28828216

Následujte nás
  • White Twitter Icon
  • White Facebook Icon

Provoz restaurace

Pondělí 

Úterý

Středa

Čtvrtek

Pátek

Sobota

Neděle

14:00 - 23:00

09:00 - 23:00

09:00 - 23:00

09:00 - 23:00

09:00 - 23:00

11:00 - 23:00

ZAVÍRACÍ DEN

Provoz kuchyně

Pondělí 

Úterý

Středa

Čtvrtek

Pátek

Sobota

Neděle

ZAVÍRACÍ DEN

10:30 - 21:00

10:30 - 21:00

10:30 - 21:00

10:30 - 22:30

11:00 - 22:30

ZAVÍRACÍ DEN

Ubytování:
Jiří Zadrobílek
+420 602 336 724

jizapa@seznam.cz

Restaurace a bar:

ADZAPA s.r.o.

Bratří Štefanů  1129/44,

Slezské Předměstí,

500 03 Hradec Králové

IČ:28828216

lo.png

© 2019 Penzion & Drink Club Restaurant