Což takhle dát si smažák "HERMELÍN"

Dne jsme pro vás připravili polední menu, kde je tradičně na výběr ze čtyř hlavních jídel. Dnes máme jako polévku hovězí vývar se svítkem. Podívejte se na dnešní polední menu. Nicméně náš dnešní tip je " Smažený hermelín s vařeným bramborem a tatarská omáčka "


Dnešní polední menu - terý 16.4.19

1) Smažený hermelín, vařený brambor, tatarská omáčka 105 Kč.

2) Zeleninový kuskus s grilovaným kuřecím prsíčkem   105 Kč.                   

​3) Vepřová kotleta po srbsku, opečený brambor 105 Kč.

4) Krůtí prsa s rokfórovou omáčkou, bramborové dukátky 155 Kč.

4 zobrazení

Provozovatel:

Restaurace

David Žítek

Bratří Štefanů  1129/44,

Slezské Předměstí,

500 03 Hradec Králové

IČ:08330620

Ubytování

ADZAPA s.r.o.

Bratří Štefanů  807/36,

Slezské Předměstí,

500 03 Hradec Králové

IČ:28828216

Následujte nás
  • White Twitter Icon
  • White Facebook Icon

Provoz restaurace

Pondělí 

Úterý

Středa

Čtvrtek

Pátek

Sobota

Neděle

07:45 - 23:00

07:45 - 23:00

07:45 - 23:00

07:45 - 23:00

07:45 - 00:00

09:00 - 00:00

10:00 - 22:00

Ubytování:
Jiří Zadrobílek
+420 602 336 724

jizapa@seznam.cz

Restaurace a bar:

David Žítek
+420 605 316 162

davidzitek@seznam.cz

lo.png

© 2019 Penzion & Drink Club Restaurant