Což takhle dát si "smažák"

Dnešní polední menu nabídne i Smažený sýr po pastýřsku s vařeným bramborem a tatarskou omáčku. Smažený sýr se šunkou v klasickém troj-obalu.


Dnešní polední menu:


Polévka: Bramborová

1) Smažený sýr po pastýřsku, vařený brambor, tatarská omáčka

2) Vepřová kotleta na zeleninovém salátku, americké brambory

3) Kuřecí medailonky v bramboráku, kysané zelí

4) Filet ze pstruha podávaný na čerstvé zelenině s jogurto-citrónovým dresinkem


Penzion & Drink Club Restaurant

Bratří Štefanů 1129/44 Hradec Králové 500 03


Restaurace a bar:

Tomáš Jirků +420 605 463 936


Ubytování:

Jiří Zadrobílek +420 602 336 724

16 zobrazení

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše