Což takhle dát si "smažák"

Dnešní polední menu nabídne i Smažený sýr po pastýřsku s vařeným bramborem a tatarskou omáčku. Smažený sýr se šunkou v klasickém troj-obalu.


Dnešní polední menu:


Polévka: Bramborová

1) Smažený sýr po pastýřsku, vařený brambor, tatarská omáčka

2) Vepřová kotleta na zeleninovém salátku, americké brambory

3) Kuřecí medailonky v bramboráku, kysané zelí

4) Filet ze pstruha podávaný na čerstvé zelenině s jogurto-citrónovým dresinkem


Penzion & Drink Club Restaurant

Bratří Štefanů 1129/44 Hradec Králové 500 03


Restaurace a bar:

Tomáš Jirků +420 605 463 936


Ubytování:

Jiří Zadrobílek +420 602 336 724

9 zobrazení

Provozovatel:

Restaurace

David Žítek

Bratří Štefanů  1129/44,

Slezské Předměstí,

500 03 Hradec Králové

IČ:08330620

Ubytování

ADZAPA s.r.o.

Bratří Štefanů  807/36,

Slezské Předměstí,

500 03 Hradec Králové

IČ:28828216

Následujte nás
  • White Twitter Icon
  • White Facebook Icon

Provoz restaurace

Pondělí 

Úterý

Středa

Čtvrtek

Pátek

Sobota

Neděle

07:45 - 23:00

07:45 - 23:00

07:45 - 23:00

07:45 - 23:00

07:45 - 00:00

09:00 - 00:00

10:00 - 22:00

Ubytování:
Jiří Zadrobílek
+420 602 336 724

jizapa@seznam.cz

Restaurace a bar:

David Žítek
+420 605 316 162

davidzitek@seznam.cz

lo.png

© 2019 Penzion & Drink Club Restaurant