Úterní polední menu

Zaskočte po Velikonocích doplnit energii pořádnou porcí masa. Dnešní tip na skvělý oběd je "Vepřový steak z krkovice na fazolích s opečeným bramborem". Tradičně vybíráme ze čtyř hlavních jídel a polévky.


Dnešní polední menu (úterý 23.04.19)

1) Vepřové výpečky se špenátem, houskový knedlík 105 Kč                 

2) Smažená játra, vařený brambor, tatarská omáčka  105 Kč     

3) Boloňské špagety sypané sýrem 105 Kč

4) Vepřový steak z krkovice na fazolích, opečený brambor  155 Kč



5 zobrazení

Provozovatel:

Restaurace

David Žítek

Bratří Štefanů  1129/44,

Slezské Předměstí,

500 03 Hradec Králové

IČ:08330620

Ubytování

ADZAPA s.r.o.

Bratří Štefanů  807/36,

Slezské Předměstí,

500 03 Hradec Králové

IČ:28828216

Následujte nás
  • White Twitter Icon
  • White Facebook Icon

Provoz restaurace

Pondělí 

Úterý

Středa

Čtvrtek

Pátek

Sobota

Neděle

07:45 - 23:00

07:45 - 23:00

07:45 - 23:00

07:45 - 23:00

07:45 - 00:00

09:00 - 00:00

10:00 - 22:00

Ubytování:
Jiří Zadrobílek
+420 602 336 724

jizapa@seznam.cz

Restaurace a bar:

David Žítek
+420 605 316 162

davidzitek@seznam.cz

lo.png

© 2019 Penzion & Drink Club Restaurant